;

Velkommen til Men’s Section 2024

Men’s Section kan i år fejre  50 års jubilæum og det vil selvfølgelig bliver markeret flere gange i løbet af sæsonen.

2023 sæsonen blev en sæson hvor vi i præsidiet fik prøvet en masser tiltag af, her var der noget der gik godt og noget vi ikke kommer til at arbejder videre med.

Vi i præsidiet vil gøre alt for at 2024 bliver et magisk år, hvor vi vil tage de bedste ting fra sidste år og måske køre mange af tingene lidt mere traditionelt også for at hylde traditionerne i vores nu 50 år gamle klub i klubben.

 

Og jeg vil som de sidste års captians slå et slag for hurtigere spil, så vi senest kan spise 20:15.

 

Hvis 4 spillere bruger bare 2-3 minutter for meget på hvert hul, ja så er det hele forsinket ½ til time.

Er der så flere foran disse 4 spillere der også hænger i bremsen, så er det, at det går helt galt. 

 

Formålet med Mens Section er dog det samme som altid – der skal spilles en masse golf, rigtig mange runder, laves masser af points, fællesspisning og ikke mindst skal vi hygge os i hinandens selskab. 

 

Igen i år skal vi spille venskabsmatcher mod Hedensted, Gyttegård & Fredericia, naturligvis med efterfølgende fælles spisning. Af andre højdepunkter kan selvfølgelig nævnes den årlige match mod Ladies Section, som i år bliver en lørdags match med efterfølgende fest for at fejre jubilæet. Og jeg forventer selvfølgelig sejre i alle disse matcher.

En anden årlig begivenhed, som vi samler point ind til gennem hele sæsonen er ”østjysk mesterskab for herreklubber”

  

I 2024 har vi kun planlagt en enkelt søndags tur i foråret fordi, da vi har då mange weekend aktiviteter efter sommerferien i MS regi.  

 

Holdturnering der so, hovedregel spilles den sidste torsdag i hver måned forsætter vi med for at styrker fællesskabet.

Holdturneringen spilles tillæg til den normale turnering.

Et hold består af fire spillere, de tre bedste stablefordscores tæller. Holdene sammensættes ganske enkelt af de spillere der er tilmeldt samme teetid. Der spilles 5-6 gange fra april til september, og der vil være en præmie til de to bedste hold på dagen. Det er ikke en gennemgående turnering.

 

Tilmelding til matcherne, og spisning mm. foregår via golfbox og gøres som ved enhver anden turnering, der er oprettet i golfbox. Dog har du til MS matcherne mulighed for at vælge den tee tid du ønsker og dermed hvilken flight, du vil spille på.  Teetiderne starter for almindelige torsdage 13.30 til 16.00.

 

Vigtigt der løbende under hver torsdagsmatch tastes score ind i Golfbox

Kort før matchstart modtager alle deltagere et link fra golfbox. En af spillerne (gerne den hurtigste tak) fra hver flight skal løbende taste scores direkte ind, disse scores skal også være tastet ind inden kl 20.00 ellers vil jeg med min magt som captian uddele bøder.

 

Vi præmierer derudover den gode putter i slagspilsrunderne, den bedste på par-3 hullerne samt spilleren, der kommer tættest på hullet i to slag på det på dagen udvalgt par 4 hul.

Næstsidste pladsen: Har du en ”mindre god dag” på golfbanen bliver du præmieret med en trøstpræmie fra Captain. 

Præmien er en træningslektion, sponsoreret af Sidani Proshop. 

 

I vinterperioden spilles der hver torsdag er runde MS-golf hos Lars Vegas start både kl 15.00 og 19.00 spisning 18.00-19.00 hertil kommer en fast pokerturnering hvor vi mødes én tirsdag hver måned til spisning og hyggeligt Pokerspil.

 

 

Sidst men ikke mindst, er der som altid hulspil. Tilmeld jer allerede ved skranken den første dag, der er mulighed for at spille single hulspil i A og B rækken samt par hulspil. Har du ikke en makker så meld dig til alligevel, så finder vi én til dig. Vi anbefaler hvis muligt, at hulspils matcher afvikles på andre dage end torsdage.

 

 

I løbet af 2024 er der rigtig mange matcher på programmet og i den forbindelse vil vi fra præsidiet sende en meget stor tak til vores sponsorer – såvel nye som gengangere. I 2024 har vi i vort sponsorkonceptet: Matchsponsorater, Parsponsorater, Birdiesponsorater og Eaglesponsorater. Vi er rigtig glade for, at så mange sponsorer støtter op os i MS. Uden denne støtte kunne vi ikke mønstre et program som vi har linet op i 2024 – og med længder det bedste præmiebord uge efter uge. Ikke mange andre klubber kan mønstre en herreklub med cirka 100 medlemmer. I gennemsnit dukker omkring 60-70 voksne mænd op torsdag efter torsdag og dyster som drenge. Herligt! 

 

Præsidiet ønsker alle en rigtig god golfsæson. 

Lars Pihl , Captain 2024

 

STØT DERFOR VORES SPONSORER – DE STØTTER OS!