;

Gennemgående turneringer 2024

 1. Kvalifikation til Midspar Cup - 2024 (Spilles i Odder den 21 september 2024)
 2. Flest opnåede Stableford point gennemgående
 3. Bedste nettoscore i 5 slagspilsmatcher
 4. Bedste putter i 5 slagspilsmatcher
 5. Bedste bruttoscore i 5 slagspilsmatcher
 6. Vinder af Hallingtonmatcher
 7. Bedst på Par 3
 8. Årets Match
 9. Single Hulspil spilles i en A og en B række
 10. Par Hulspil
 11. Sidani Shoot Out

Vinderne får deres navne indgraveret på en tavle i Mens Sections klublokale.

Ad 1. Midspar Cup - 2024
Se særskilt vedr. Midspar Cup - 2024

Ad 2. flest opnåede Stableford-point gennemgående
Samtlige matcher arrangeret af MS i sæsonen, hvor Stableford-point kan opgøres efter de almindelige golfregler, er tællende.

Ad 3. Bedste nettoscore i 5 slagspilsmatcher
Samtlige matcher arrangeret af MS i sæsonen, hvor der spilles slagspil, er tællende.

Ad 4. Bedste putter i 5 slagspilsmatcher
Samtlige matcher arrangeret af MS i sæsonen, hvor der spilles slagspil, er tællende.

Ad 5.Bedste bruttoscore i 5 slagspilsmatcher
Samtlige matcher arrangeret af MS i sæsonen, hvor der spilles slagspil, er tællende.

Ad 6. Vinder af Hallington
Samtlige matcher arrangeret af MS i sæsonen, hvor der spilles Hallington, er tællende.

Ad 7. Bedst på par 3 huller. 
Bedste spiller på par 3 huller, dvs. flest Birdies.

 

Ad 8. Årets Match
I årets match deltager alle Over-all vinderne fra hele sæsonen.

Ad 9. Single Hulspil
Single Hulspilsturneringen vil i 2024 foregå som en knock-out turnering. 

Hvis ikke man når at afvikle sin match inden næste lodtrækning, vil der blive trukket lod om, hvem der går videre til næste runde (lodtrækning foretages af Captain eller andet medlem af Præsidiet).

Fordelingen af handicap sker ved at finde frem til forskellen mellem de to kombattanter. Eks: Spiller 1 har 20 antal tildelte slag (3/4-handicap), mens spiller 2 har 12 antal tildelte slag. (3/4-handicap)

3/4 regnes fra tildelte slag! 

Forskellen er 20 - 12 = 8. Spiller 1 har 8 slag på spiller 2 i deres indbyrdes match, og slagene fordeles efter banens handicapnøgle på de 8 sværeste huller. Ved AS efter 18 huller spilles der videre i sudden death fra hul 1 med det antal tildelte slag, som man havde ved matchens start.

Vinderne af henholdsvis A og B rækken kvalificerer sig direkte til deltagelse i Midspar Cup - 2024. Finalen skal være afviklet senest 22 august 2024.

Ad 10. Par Hulspil
Par Hulspil foregår i år som knock-out turnering fra starten. Det vil sige at tabt match betyder et farvel til turneringen. Sidste spillerunde for par, er den 26 september 2024.

Spilles som en high-low turnering. Her skal alle fire spillere bruge deres ¾-handicap, hvor man dog nulstiller laveste handicap og fordeler de tre øvrige spilleres resterende antal tildelte slag i forhold til fordelingsnøglen.

På hvert hul sammenlignes bedste score fra de to sider med hinanden og dårligste score fra de to sider med hinanden. Der spilles om to point på hvert hul. Eksempel: Hold 1 opnår på hullet nettoscorerne 5 og 5. Hold 2 opnår nettoscorerne 5 og 6. Bedste resultat fra hold 1 er 5 og sammenlignet med bedste score fra hold 2, ligeledes 5 slag. Altså deles hullet. Dårligste resultat på hold 1 var 5, mens dårligste resultat hold 2 var 6, altså vinder hold 1 hullet og 1 point. Ved AS efter 18 huller spilles der videre i sudden death fra hul 1 med det antal tildelte slag, som man havde ved matchens start.

I par hulspilsturneringen gælder det, at den enkelte spiller følger slagspils reglerne, for derved at gøre det muligt at afvikle parspillet på de ordinære torsdage og samtidig deltage i dagens match.

Det anbefales dog at afvikle sine hulspils matcher på andre dage end torsdage.


Ad 11. "Sidani Shoot Out"
"Sidani shoot out" spilles over 10 torsdage, hvor de 7 bedste runder er tællende.

Captain udvælger et hul til dagens match. Hul nummer står på tilmeldingslisten. De point (stableford) der opnås på det udvalgte hul samles over de 7 torsdage til finalen. Det er ikke nødvendigt at deltage i samtlige 7 matcher for at kvalificere sig til finalen (Præsidiet noterer score på hullet).
Finalen spilles på afslutningsdagen lørdag den 5 oktober 2024.

Finalen spilles som en "shoot out" med de 4 spillere, der har opnået flest point gennem året og deltager i afslutningen, ved point lighed er det laveste handicap, hvis det også er lige, er der lodtrækning.

Finalen spilles på Parken hul 9, umiddelbart efter afslutningsmatchen. Der spilles til der er fundet en vinder. I tilfælde af omspil afvikles det på følgende måde:

 1. Omspil spilles fra Tee 46
 2. Omspil spilles fra Tee 37
 3. Omspil og efterfølgende spilles fra 100 meter mærket.

Der spilles med de "streger", man har på Parken 9 i forhold til Sletten/Parken. Forhåbentlig vil alle MS'er være på Parken 9 eller på terrassen med en fadøl til at overvære finalen og være med til at sætte en god stemning til en vinder er fundet. Sponsor for turneringen er Sidani Proshoppen v/ Talal Sidani.

Afslutning:
Som afslutning på sæsonen arrangeres lørdag den 5 oktober 2024 en sidste spilledag med efterfølgende fest, hvor præmier for årets gennemgående konkurrencer uddeles, og Mens Section's nye Captain og adjudanter for næste år udnævnes. Afslutningsfesten finder sted i vores eget klubhus, på dagen er vores Restaurant Den Lille Kok er matchsponsor.