;

Weekendturen 2024

8/9 Juni 2024

I år går weekendturen til Timmendorfer Strand, som er et 36 hullers golfresort i absolut topklasse. Golfhotellet tilbyder overnatning i nyrenoverede værelser direkte ved klubhuset. En lækker spa med blandt andet en stor indendørs pool, saltgrotte og sauna, som vi kan nyde efter golfrunden.

Golfanlægget er et af de smukkeste i Schleswig-Holstein, og beliggenheden kun et par hundrede meter fra Timmendorfer Strand ved Lübeck Bugt, hvilket er med til at gøre det til en unik oplevelse at spille her. Der er en herlig maritim atmosfære i umiddelbar nærhed af golfbanen, som er behagelig at nyde efter en golfrunde.

Anlægget er delt op i en nordbane og en sydbane med hver 18 huller. Nordbanen er den mest krævende. Eksperter påstår, at har man spillet på denne golfbane, har man oplevet det bedste ved golf. De brede velholdte fairways, de lumske bunkers og søer, den udsøgte beplantning og den smukke natur, gør en tur på banen til en uforglemmelig dag, hvor der er brug for strategi og taktik for at nå et godt resultat.

Sydbanen er en kortere og lettere golfbane at spille på, og er især velegnet for begyndere. Alligevel er der behov for præcist spil, og hul 3, tæt ved vandet, kræver for de fleste, at de har et par ekstra bolde med i golfbagen.

Lørdag aften vil vi nyde en dejlig 3 retters middag på Restaurant Windfang og det er også er vi kan nyde vores morgenmad med en skøn udsigt over golfanlægget.

Tilmelding på på hjemmsiden

Pris pr Person 1.999,- i dobbeltværelse og hvis I vil have enkelt værelse er der et tillæg på 499,-

Betaling overføres til 3618-3618132811 eller på mobile pay nr. 60920 

Husk at skriv dit VGC-nr og Tyskland i kommentarfeltet. 

Deadline for tilmelding og betaling: Onsdag den 3. maj 2024

 

 

 

 

 

;