;

Weekendturen 2023

24/25 Juni 2023

I år går turen endelig til Tyskland igen, og vi skal spille 2 baner. 

Lørdag spiller vi Gut Apeldör der med sine 27 fantastiske golfhuller som er placeret i det smukke Dittmarschen, hvor alle golfbanens huller er anlagt i det kuperede og bølgende terræn, og er flot integreret i det naturskønne landskab.

Gut Apeldör byder på store udfordringer for både erfarne og mindre erfarne golfudøvere. Golfbanen blev i 2006 placeret blandt Top 50 baner af det Tyske Golfmagasin, med en aktuel placering som nummer 14. Dette understreger golfbanens høje niveau.

Alle faciliteter er af meget høj standard på dette topmoderne golfanlæg i Nordtyskland, og det gælder både natur, beplantning, terræn, fairways, bunkers, raffinerede forhindringer ved de anlagte søer og damme, greens, driving range, samt hotellet og restauranten.

Det er ikke uden grund at Gut Apeldör bliver kaldt "dansker banen", da der er danske golfgæster næsten hver dag. Dette skyldes ikke alene placeringen tæt på den dansk-tyske grænse, men også den høje kvalitet, der får golfere til at besøge golfbanen igen og igen.

Det er også her vi skal bo direkte på golfbanen i flotte velholdte værelser. Flere af værelserne har egen balkon, hvor i kan slappe af efter dagens golfrunde, mens i nyder den smukke udsigt og en velfortjent øl. På hotellet finder også et lækkert saunaområde med en relaxafdeling, så der er rig mulighed for at slappe af under dit golfophold på Gut Apeldör Resort.

Aftensmaden skal indtages i den hyggelige restaurant, hvor folk folk har pligt til at hygge sig. 

Næste morgen køre vi til Golf Club Lohersand hvor vi skal spille en førsteklasses golfbane, banen ligger harmonisk integreret i i et varieret landskab uden forstyrrende ydre. 

Banen har et links lignende baneforløb gennem store bølgende hedelandskab og snævre udfordrende skovstier som suppleres af naturlige charmerende vandhuller. 

 

Tilmelding på på hjemmsiden

Pris pr Person 2.100,- (Tillæg for enkeltværelse, kontakt Hvarre) 

Betaling overføres til 3618-3618132811 eller på mobile pay nr. 60920 

Husk at skriv dit VGC-nr og Tyskland i kommentarfeltet. 

 

 

 

 

 

;