;

Velkommen til Men’s Section 2023

Velkommen til Men’s Section 2023

 

Men’s Section går i 2023 ind i sæson nr. 49. Næste år har vi 50 års jubilæum (sikke en fest vi skal ha 😊 )

2022 sæsonen blev, med længder, den bedste rent vejrmæssigt i mange år, vi havde næsten ikke en eneste dag med generende regn. Vi håber på at MS 2023, rent vejrmæssigt, kan blive lige så godt.

Vi satser på at 2023 bliver et godt og ikke mindst sjovt år. Der vil blive arbejdet på at få spillerne til at spille hurtigere. Da vi er så mange (100 medlemmer af MS) havde vi i 2022 meget svært ved at nå ind til spisning kl. 20.15

Hvis 4 spillere bruger bare 2-3 minutter for meget på hvert hul, ja så er det hele forsinket ½ til time.

Er der så flere foran disse 4 spillere der også hænger i bremsen så er det, at det går helt galt. 

 

Formålet med Mens Section er dog det samme som altid – der skal spilles en masse golf, rigtig mange runder, laves masser af points, fællesspisning og ikke mindst skal vi hygge os i hinandens selskab. 

 

Igen i år skal vi spille venskabsmatcher mod Hedensted, Gyttegård & Fredericia, naturligvis med efterfølgende fælles spisning. Af andre højdepunkter kan selvfølgelig nævnes den årlige match mod Ladies Section, i 2023 med korrekt sammentælling 😊. MS LS Aben er i rødt og det skal vi hav lavet om til BLÅ med en MS sejr i 2023.

En anden årlig begivenhed, som vi samler point ind til gennem hele sæsonen er ”østjysk mesterskab for herreklubber”

  

I 2023 er der også planlagt to dagsture hvor vi skal til Ry og Varde og en weekendtur til Tyskland.

 

Holdturnering den sidste torsdag i hver måned!

Som hovedregel spilles der holdturnering den sidste torsdag i hver måned.

Holdturneringen spilles i tillæg til den normale turnering.

Et hold består af fire spillere, de tre bedste stablefordscores tæller. Holdene sammensættes ganske enkelt af de spillere der er tilmeldt samme teetid. Der spilles 5-6 gange fra april til september, og der vil være en præmie til de to bedste hold på dagen. Det er ikke en gennemgående turnering.

 

Tilmelding til matcherne, og spisning mm. foregår via golfbox og gøres som ved enhver anden turnering, der er oprettet i golfbox. Dog har du til MS matcherne mulighed for at vælge den tee tid du ønsker og dermed hvilken flight, du vil spille på.  Teetiderne starter for almindelige torsdage 13.30 til 16.00.

 

Vigtigt der løbende under hver torsdagsmatch tastes score ind i Golfbox

Kort før matchstart modtager alle deltagere et link fra golfbox. En af spillerne (gerne den hurtigste tak) fra hver flight skal løbende taste scores direkte ind.

 

Vi præmierer derudover den gode putter i slagspilsrunderne, den bedste på par-3 hullerne samt spilleren, der komme tættest på hullet i to slag på det på dagen udvalgt par 4 hul.

Næstsidste pladsen: Har du en ”mindre god dag” på golfbanen bliver du præmieret med en trøstpræmie fra Captain

Præmien er en træningslektion, sponsoreret af Sidani Proshop. 

 

I vinterperioden spilles der hver torsdag er runde MS-golf hos Lars Vegas start både kl 15.00 og 19.00 spisning 18.00-19.00 hertil kommer en fast pokerturnering hvor vi mødes én tirsdag hver måned til spisning og hyggeligt Pokerspil.

 

 

Sidst men ikke mindst, er der som altid hulspil. Tilmeld jer allerede ved skranken den første dag, der er mulighed for at spille single hulspil i A og B rækken samt par hulspil. Har du ikke en makker så meld dig til alligevel, så finder vi én til dig. Vi anbefaler hvis muligt, at hulspils matcher afvikles på andre dage end torsdage.

 

 

I løbet af 2023 er der rigtig mange matcher på programmet og i den forbindelse vil vi fra præsidiet sende en meget stor tak til vores sponsorer – såvel nye som gengangere. I 2023 har vi i vort sponsorkonceptet: Matchsponsorater, Parsponsorater, Birdiesponsorater og Eaglesponsorater. Vi er rigtig glade for, at så mange sponsorer støtter op os i MS. Uden denne støtte kunne vi ikke mønstre et program som vi har linet op i 2023 – med branchens, med længde, bedste præmiebord uge efter uge. Ikke mange andre klubber kan mønstre en herreklub med cirka 100 medlemmer. I gennemsnit dukker omkring 60-70 voksne mænd op torsdag efter torsdag og dyster som drenge. Herligt! 

 

Præsidiet ønsker alle en rigtig god golfsæson. 

Henrik Mikkelsen, Captain 2023

 

STØT DERFOR VORES SPONSORER – DE STØTTER OS!