;

Velkommen til Men’s Section 2022

Men’s Section går i år ind i sæson nr. 48. 2021-sæsonen blev præget af corona situationen i Danmark som i lighed med 2020 fik stor indflydelse på vores muligheder for at samles efter golfmatcherne.

 

Vi håber at 2022 sæsonen ikke i samme omfang skal tilrettes corona regler af betydning og at vi kan få en ”normal” sæson – så vidt muligt…men i skrivende stund ser det dog fortsat bekymrende ud. Alt andet lige så må vi tilpasse os og forsøge at få spillet mest mulig golf alligevel.

 

Formålet i Mens Section er dog det samme som for 48 år siden – der skal spilles en masse golf, rigtig mange runder, laves masser af points, fællesspisning og ikke mindst skal vi hygge os i hinandens selskab. 

 

Igen i år skal vi spille venskabsmatcher mod Hedensted (ude), Gyttegård & Fredericia (hjemme), naturligvis med efterfølgende fælles spisning. Af andre højdepunkter kan selvfølgelig nævnes den årlige match mod Ladies Section, det foregår den 23. august. Aben er i rødt og det skal den IKKE forblive!

En anden årlig begivenhed, som vi samler point ind til gennem hele sæsonen er ”østjysk mesterskab for herreklubber” – sidste år kaldet Jutlander Bank Masters. Lige pt. ledes der med lys og lygte efter en ny sponsor for 2022 sæsonen, så vi kan få sat ”navn på cup’en” – vi håber på en snarlig løsning.

  

Som om det ikke var nok, er der også i 2022 planlagt to lørdagsture i Danmark (Mariagerfjord og Langesø) og en weekendtur i Danmark (Sydfyn), så der er noget at se frem til!

 

Holdturnering den sidste torsdag i hver måned!

 Den sidste torsdag i hver måned, vil vi gerne videreføre  holdturneringen, der startede i 2021.

Holdturneringen spilles i tillæg til den normale turnering.

Et hold består af fire spillere og de tre bedste stablefordscores tæller. Holdene sammensættes ganske enkelt af de spillere der er tilmeldt hver teetid. Der spilles seks gange fra april til september, og der vil være en præmie til de to bedste hold på dagen. Det er dermed ikke en gennemgående turnering.

At spille en holdturnering kender vi f.eks. fra texas scramble hvor man spille sammen om at opnå flest point for holdet. Det giver en anden følelse at være sammen om det. Vi håber i tager godt i mod initiativet. 

Vi fortsætter i 2022 med tilmelding til matcherne, som skal foregå i golfbox og gøres som ved enhver anden turnering, der er oprettet i golfbox. Dog har du til MS matcherne mulighed for at vælge den tee tid du ønsker og dermed hvilken flight, du vil spille på.  Teetiderne starter for almindelige torsdage 13.30 til 16.00. du vil modtage et link fra golfbox, hvor scores skal tastes direkte ind.

 

Vi præmierer derudover den gode putter i slagspilsrunderne, den præcise skytte på par-3 hullerne samt spilleren, der forstår at komme tættest på hullet i to slag på et udvalgt par 4 hul. Har du en ”mindre god dag” på golfbanen bliver du formentligt præmieret med en trøstpræmie fra Captain

Præmien er en træningslektion, sponsoreret af Sidani Proshop. 

 

I vinterperioden har vi efterhånden fået etableret en fast pokerturnering hvor vi mødes én torsdag hver måned til spisning og hyggeligt kortspil.

Tak til Terkel, Per Møller og Keld for at arrangere pokerturneringen.

 

Sidst men ikke mindst, er der som altid hulspil. Tilmeld jer allerede ved skranken den første dag, der er mulighed for at spille single hulspil i A og B rækken samt par hulspil. Har du ikke en makker så meld dig til alligevel, så finder vi én til dig. Vi anbefaler hvis muligt, at hulspils matcher afvikles på andre dage end torsdags matcherne.

 

Præsidiet ønsker alle en rigtig god golfsæson. 

 

Lars Bo Cæsius, Captain 2022

 

 

I løbet af 2022 er der rigtig mange matcher på programmet og i den forbindelse vil vi fra præsidiet sende en meget stor tak til vores sponsorer – såvel nye som gengangere. I 2022 har vi udviklet og udvidet sponsorkonceptet, så der nu findes matchsponsorater, parsponsorater, birdiesponsorater og eaglesponsorater. Vi er rigtig glade for, at så mange sponsorer støtter om om MS. Uden deres støtte kunne vi ikke mønstre et program som det,  vi har linet op i den kommende sæson – med branchens bedste præmiebord at dyste om uge efter uge. Ikke mange andre klubber kan mønstre en herreklub med cirka 100 medlemmer. I gennemsnit dukker omkring 60 voksne mænd op torsdag efter torsdag og dyster som drenge. Herligt! 

 

STØT DERFOR VORE SPONSORER – DE STØTTER OS!